Veckans middagstips nr 6/2014
Då sitter jag här igen och planerar veckans middagar. Jag vill gärna att det ska vara varierade måltider men samtidigt är jag alltid öppen för förslag och förändringar. Med det vill jag säga att vi inte alltid följer menyn slavisk utan kan ändra den vart efter. Ikväll har jag lovat fisk till dottern så det gäller att hålla det löftet. I skrivande stund så har jag bröd på jäsning, bland annat det goda Valnötsbrödet à la Martin men även en sats små Solrosbröd, som kommer ut på bloggen under veckan. På fredag så är det Alla Hjärtans dag och om du är en av dem som firar denna dag, så finns lite tips för dig i sidomenyn. Må så gott/ Nadja
Måndag: Korvstroganoffgratäng
Tisdag: Halstrad hoki med frisk basilikasås (pp)
Onsdag: Radiatori med pepparkyckling
Torsdag: Svampfylld squash (vegetariskt)
Fredag: Lövbiff Teriyaki ginger & sesami (pp)
Lördag: Ostbiffar med paprika- och purjolöksströssel
Söndag: Provencalsk helgskinka
Veckans söta: Nougathjärta
3 kommentarer
Nadja
Svar till Lina: Jag äter inte så ofta rödspätta då några i familjen inte gillar just den fisken. Själv föredrar jag ört- eller citronsås till fisk men du kan kanske även prova på chilisåsen som finns under Kategorin ”Fisk”. Lycka till och berätta gärna hur du gjorde. / Nadja
milla
Ostbiffarna verkar spännande:)
Lina - Foodoholic
Har du något bra tips på någon god gratängsås till rödspätta? Tänkte ha det som veckans fisk 🙂