Veckans middagstips nr: 155
2013/10/20
Jag har tänkt på det förut och jag har tänkt på det igen. Det kanske är bättre om ni får middagstipsen på en söndag så att ni har en chans att planera och eventuellt göra några inköp. Så från och med nu så får ni middagstipsen redan på söndagar. Vad sägs om det? Må så gott i kylan. /Nadja
Veckans middagstips nr: 155
Måndag: Het kycklingsoppa med nudlar
Tisdag: Kassler med stuvade morötter
Onsdag: Fisk med örter, chili och gräslök
Torsdag: Pasta med valnötspesto
Fredag: Italienska köttbullar i sås
Lördag: Lövbiffswok Teriyaki
Söndag: Vitlöksdoftande kalvstek
tillsammans med
Veckans söta: Hastbullar
Föregående
Sesampanerad torsk
Nyare
6 kommentarer
Nadja
Jaha, där ser man. Hastbullar bakades lite var stans i Sverige förr (säkert även idag), både i Västmanland och i Småland 😀
ღ Anni ღ
Åh vad gott med Hastbullar! Det gjorde alltid min farmor. Hon gick bort för 13 år sen och sen dess har jag inte hört talas om dem.
Min farmor var ifrån Västmanland…inte Småland 🙂
susanne
Mmm… håller med!
Nadja
Hej Susanne!
Om receptet kommer från Småland vet jag faktiskt inte, men gott är det! / Nadja
Sara på Vardag.nu
Härlig majvecka! Jag blir extra sugen på köttbullarna. Och hastbullar är ju förjäkla gott!
susanne
Ja, absolut! Kör veckans middagstips på söndagar.
Trevlig vecka 🙂
P:S Hastbullar åt jag som liten när jag var i Småland.Är receptet därifrån eller?