Veckans middagstips nr 140

 

Som ni har märkt så är inläggen begränsade till ett fåtal i veckan. Men det har sin förklaring: sommaren. Jag tror inte heller att ni tillbringar så mycket tid framför datorn just nu, ni är ute och passar på och njuta av det fina vädret eller så har ni semester och gör något riktigt kul. Jag fortsätter dock och ger er middagstips då mat behöver lagas i alla fall. Under veckan så kommer även lite tips på vad för gott (och då menar jag söta saker) ni kan servera till midsommar. Må så gott och hoppas solen skiner på er! Nadja

~Veckans middagstips nr: 140~

UgnsomelettMåndag: Ugnsomelett med kabanoss

Tisdag: Kassler med stuvade morötter

Fisk med kall gräslökssåsOnsdag: Fisk med kall gräslökssås

Svampfylld squashTorsdag: Svampfylld Squasch

Krämig Chicken KormaFredag: Krämig Chicken Korma

Fläskfiléwok med stekta nudlarLördag: Fläskfiléwok med stekta nudlar

Baconlindade färsjärparSöndag: Baconlindade färsjärpar

Kardemummakaka med björnbär, vit choklad och mandelVeckans söta: Kardemummakaka med björnbär

4 kommentarer

  • Nadja

    Hej Eva
    Ledsen men vi äter inte matjesill här hemma, så det blir svårt att trolla fram något gott åt dig. Fråga personen du åt hos, hon blir säkert bara glad av att höra att du vill ha receptet.
    Trevlig midsommar

     
  • Eva Petri

    Hej Nadja…..åt en vansinnigt god matjestårta på ett kalas, hon hade bl.a. lax uppepå, skulle gärna vilja ha ett enkelt recept på detta, perfekt nu till midsommar och undrar såklart, kan Du trolla fram ett bra sådant?? Om inte, ha iaf en trevlig midsommar.

     
  • susanne

    Hej
    Tack för ännu en vecka med mattips!
    Din härliga pestosås har provats och blev succé 🙂
    Ha en skön vecka/ semester!

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.