Veckans middagstips nr: 139
Det är så härligt just nu, det är ju sommar! En riktig svensk sommar med både sol, regn och åska på samma dag. Härligt som sagt. Detta är en tid då man vill vara ute så mycket som möjligt och då gäller det att hitta lätt- och snabblagade måltider att göra. Jag har försökt fixa ihop en veckomeny med just sådan recept, annars är det planering som gäller. Marinera till exempel köttet redan på kvällen innan och låt det stå i kylskåp tills det är dags att tillaga den. Till måndagens kycklingenchiladas kan man använda färdiggrillad kyckling för snabbare resultat. Ha en bra vecka nu!
~Veckans middagstips nr: 139~
Måndag: Kycklingenchiladas
Tisdag: Ugnsbakad lax
Onsdag: Bräckt kassler med spenat- och ostpasta
Torsdag: Äggkaka med ost och paprika (veg)
Fredag: Senapsbiff med stekta grönsaker
Lördag: Kycklingsouvlaki med grillad paprikasallad
Söndag: Marinerade medaljonger
Veckans söta: Syltkakor med mandelflarn