Veckans middagstips nr: 139

 

Det är så härligt just nu, det är ju sommar! En riktig svensk sommar med både sol, regn och åska på samma dag. Härligt som sagt. Detta är en tid då man vill vara ute så mycket som möjligt och då gäller det att hitta lätt- och snabblagade måltider att göra. Jag har försökt fixa ihop en veckomeny med just sådan recept, annars är det planering som gäller. Marinera till exempel köttet redan på kvällen innan och låt det stå i kylskåp tills det är dags att tillaga den. Till måndagens kycklingenchiladas kan man använda färdiggrillad kyckling för snabbare resultat. Ha en bra vecka nu!

~Veckans middagstips nr: 139~

Måndag: Kycklingenchiladas

Ugnsbakad lax med PhiladelphiaTisdag: Ugnsbakad lax

Onsdag: Bräckt kassler med spenat- och ostpasta

Äggkaka med ost och paprikaTorsdag: Äggkaka med ost och paprika (veg)

Senapsbiff med stekta grönsakerFredag: Senapsbiff med stekta grönsaker

Kycklingsouvlaki med grillad paprikasalladLördag: Kycklingsouvlaki med grillad paprikasallad

Medaljonger med ugnstekt potatisSöndag: Marinerade medaljonger

Syltkakor med mandelflarnVeckans söta: Syltkakor med mandelflarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.