Veckans middagstips nr 12/2015
Då var ytterligare en vecka avverkad. Min har varit rätt så intensiv och mycket roligt har hänt. På två dagar har jag ätit lika mycket lakrits som jag gör på ett helt år tack vare Lakritsfestivalen. Som ni säkert förstår så har jag haft lite ”fuskdagar” och inte räknat, men nu så lugnar jag ner mig och ska absolut tänka på vad jag stoppar i mig. Här kommer middagsförslag inför nästa vecka och passar inte förslagen efter era liv så ”möblera om” och gör ni själva vill. Ha en bra vecka och jag hoppas innerligt att solen och vårvärmen kommer tillbaka riktigt snart. Kram Nadja
Alla förslagen/recepten nedan är propointsberäknade
Måndag: Cayennepanerad kycklingfilé
Tisdag: Champinjoncrépes (vegetariskt)
Onsdag: Krämig italiensk tomatsoppa med frikadeller o snäckpasta
Torsdag: Kokt fisk med äggsås
Fredag: Örtkotlett med couscous och grönsakswok
Lördag: Allroundmarinerade kycklingben
Söndag: Köttfärsfyllda paprikor
Veckans söta: Arraksbollar
2 kommentarer
Nadja
Hej Jenny, tack för dina fina rader. Det är nötfärs 10 % jag oftast använder och i och med LVM ändrar lite sina direktiv så har nötfärsen blivit dyrare i propoints. Det i sin tur höjer en paprika till 7 propoints.
MVH Nadja
Jenny
Vi börja med att tacka för alla fina recept du delar med dig av!
Jag har en fråga om dom fyllda paprikorna 🙂 Vilken färs använder du, nöt eller bland och vilken fetthalt? Tack på förhand/Jenny