Veckans middagsmeny 12/2016
Ruskigt vad tiden går fort. Nästa vecka är det ju redan påsk! Visserligen kommer den en aning för tidigt i år men tiden går fort ändå. Jag har försökt anpassa meny efter påsken och hoppas ni kommer gilla den. Själva så kommer vi bara fira den en dag och därefter får det vara bra, annars blir det lätt för mycket av det goda. Glöm inte att vara med och tävla om ett ekologiskt pastakit från Barilla. Man vet aldrig när man har turen på sin sida. Ha det gott /Nadja
Alla recepten/förslagen är smartpointsberäknade åt oss Viktväktare
Måndag: Ragu med rigatoni
Tisdag: Citron- och vitlökshoki med rostade tomater
Onsdag: Goda klassiska hamburgare
Torsdag: Bacontoppad kycklinggratäng
Fredag: Kesopaj med grönsaker (vegetariskt)
Lördag: Helgskinka med sesamfrö
Söndag: Helstekt fläskfilé