Veckans middag nr: 129

 

Det är bara att inse fakta. Tiden räcker inte till för allt jag vill göra och hinna med. Idag är det redan måndag och dessa extra dagar av ledighet har bara försvunnit utan att jag ens har märkt det. Jag har hunnit med mycket men inte allt som jag planerade att göra. Ikväll blir det i alla fall lite ”time out” och ett biobesök.

Påsken har varit fin och ni ska få ta del av två godsaker som serverades. En är en riktig höjdare till efterrätt av Roy Fares och den andra är en mycket god klassiker.

Imorgon ska ni även få veta vem som vann den superfina Braun mixern, håll utkick för det kanske är du. Ha nu en bra vecka, för mig är det bokslutsvecka och mycket jobb.

~Veckans middag: nr 129~

MedelhavsjärparMåndag: Medelhavsjärpar med ris

Thai green curry chicken wokTisdag: Green Curry Chicken Wok

Ugnsomelettmed grönsaker, kabanoss, potatisOnsdag: Ugnsomelett med kabanoss

Ugnsbakad fisk med baconströsselTorsdag: Ugnsbakad fisk med baconströssel

Fläskytterfilé med ostmosFredag: Fläskytterfile med ostmos

Lördag: Oregano- och paprikabiffar

KycklingspettSöndag: Kycklingspett med grönsaker

ÄppelgrottorVeckans söta: Äppelgrottor

 

4 kommentarer

  • Nadja

    Hej Anna
    Vad bra att du påpekar detta. Jag ska kontrollera det för säkerhetens skull men jag undrar. Jag får inget sånt varken hemma eller på jobbet. Men kollar upp det på en gång för sånt vill jag inte ha ihopkopplad med min sida.

    Nadja

     
  • Anna Hjelm

    Hej! När jag besöker din hemsida så får jag scrolla långt ner, förbi en massa löpande text om viagra m.m., för att komma till dina inlägg. Kan din hemsida ha drabbats av något virus?!

     
  • susanne

    Halloj
    Är dålig på och kommentera,men har följt dej varje vecka under året.
    Du är så bra med dina veckomatsedlar och annat som du skriver om.
    Ha en härlig dag:)

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.