Veckans middag nr: 128
Nu har vi en lite kortare arbetsvecka då det snart är påsk. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig vad det ska bli på vårt påskbord. Vi brukar inte fira det på något speciellt sätt men i år vill jag göra det lite extra och där av mitt beslutsångest. Vad är egentligen ”påskigt”? Jag tycker påskbordet är väldigt likt julbordet, samtidigt så tror jag att traditionerna är väldigt olika i allas hem. En sak som vi nog alla har gemensamt är nog påskäggen fyllda med godis! Som jag tidigare nämnde så brukar vi inte ha ett riktigt påskbord utan vi tillagar och äter det vi tycker är gott. Men nu så, nu kanske vi kan starta upp en tradition och göra det speciellt. Ha en riktigt fin vecka och GLAD PÅSK!
~Veckans middag nr: 128~
Måndag: Bakad potatis med salsa keso
Tisdag: Quesadillas med skinka
Onsdag: Krämig tagliatelle med rökt lax
Torsdag: Kycklingcurrygryta
Fredag: Svamp- och purjolökslängd
Lördag: Köttfärspaj med franska smaker
Söndag: Helgskinka med sesamfrön
Veckans söta: Chokladrulltårta med mockakräm
En kommentar
Vardagsmat a la Jess
Typisk påskmat numera är väl lamm eller lax. Sen så klart ägg och sill! 🙂