Trerätters Påskmeny 1

 

Här kommer ett tips på en trerätters påskmeny med kött! Börja med Djävuls ägg som förrätt och fortsätt med en jättegod rosmarinkryddad stek som serveras med en god svampsås och potatis. Avsluta middagen med ett gott kaffe (eller thé) tillsammans med en ljuvlig bit av Kokosruta! Hur gott låter inte detta? Ät gott och njut av påsken. Önskar er alla en riktigt fin och härlig påsk! Nadja

TIPS: Trerätters påskmeny med lax hittar du här.

Förrätt: Djävuls Ägg med chilisalami 

Varmrätt: Rosmarinkryddad stek med svampsås och potatis 

Efterrätt: Påskens kokosrutor 

ViktVäktarna:

  • WW Points: 17 points per portion för hela menyn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.