Middagsmeny vecka 46/2019

 

Idag är det Fars Dag och här det kommer att serveras Gratinerad kyckling med chili och oregano, en mycket god rätt som passar även till lite festligare tillfällen. Men nog om det för här kommer nästa veckas middagsmeny. Vad vill jag tipsa dig om denna vecka? Allt är gott på sitt sätt så det blir svårt. Köttbullarna som är på måndag är goda och rätten har smak av Ajvar Relish. Du kan förbereda köttbullarna redan på söndag kväll så går det mycket fortare på måndagen. Pinjenötter ger en härlig knaprig känsla i fiskgratängen men spara lite även till lördagens kycklingrätt. Och för all del glöm inte att smaka på Philly Cheese Steak Sandwichen som är på fredagen, en god smarrig rätt från Viktväktarnas gamla kokbok Amirs Skräpmat. Önskar dig en superfin vecka! Nadja

Måndag: Köttbullspanna med ajvar (10 sp BLÅ och GRÖN)

Tisdag: Fiskgratäng med spenat och pinjenötter (6 sp + BLÅ och GRÖN)

Onsdag: Indisk curry med quornfärs (6 sp BLÅ/ 8 sp GRÖN) (vegetariskt)

Torsdag: Tomatsoppa med ost och tortellini (8 sp BLÅ / 10sp GRÖN) (ev. vegetariskt)

Fredag: Philly Cheese Steak Sandwich (10 sp BLÅ och GRÖN)

Lördag: Kyckling med mozzarella, pinjenötter och grillad paprika (2 sp+ Blå / 5 sp+ GRÖN)

Söndag: Fläskfilégryta med gräslöksost (10 sp + BLÅ och GRÖN)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.