Middagsmeny vecka 29/2021

 

Det varma vädret kommer att fortsätta även under nästa vecka. Jag finner det svårt att laga mat i denna värme och lagar typ endast på kvällen när det börjar bli lite svalare, gärna lite extra så att jag har det även till lunch nästa dag. Annars blir det bara en snabb äggröra och sedan kall vattenmelon som efterrätt. Hur gör ni ? Lagar ni mat eller äter sallad?

Måndag: Phad Thai med kyckling (9sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Champinjoncrepes (9sp BLÅ/13sp GRÖN)

Onsdag: Stekt lax med citronpeppar och kall sås (0 sp BLÅ/LILA, 8 sp GRÖN)

Torsdag: Risröra med kassler och teriyaki (6sp BLÅ/8sp GRÖN)

Fredag: Bakad potatis med kycklingcurryröra (5sp BLÅ/7sp GRÖN)

Lördag: Baconbiffar (från 8sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Ostlängd med skinka och lök (15sp BLÅ/LILA/GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.