Middagsmeny vecka 18/2020

 

Då var vi strax inne i sista veckan i april med valborg och med första maj. Med tanke på Corona så vet jag inte hur mycket firande det blir i år och ifall man kommer att tända några brasor överhuvudtaget? Det innebär oftast folksamlingar på mer än 50 personer så det är tveksamt. Hur det än blir så kommer vi att hålla oss hemma och bara ta det lugnt. Vid Valborg och första maj brukar många ha sin grillpremiär och så blir det även hos oss. Det ska bli så gott.

Måndag: Salsamarinerad kyckling med valnötsris (7sp BLÅ/9sp GRÖN)

Tisdag: Pastapytt med korv och grönsaker (8sp BLÅ/GRÖN)

Onsdag: Fisk i gräddig purjolökssås (4sp+ BLÅ/5sp+ GRÖN)

Torsdag: Lövbiff Teriyaki med syrlig Pak Choi sallad (10sp BLÅ/GRÖN)

Fredag: Filéspett med grönsaker – grillat (från 6sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Kyckling i balsamico- och oreganosås (från 2sp+ LILA/BLÅ, 4sp+ GRÖN)

Söndag: Svamplasagne– vegetariskt (12sp BLÅ/GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.