Middagsmeny 52/2016

 

Detta är årets sista Middagsmeny, men jag kommer att fortsätta göra menyer även nästa år också. Ta nu vara på maten som blir över från julen, släng den inte! Om ni är trötta på julmaten, frys in det som går att frysa in och plocka fram det en annan dag istället när ni inte hinner laga mat. På tisdag kommer även ett inlägg på vad ni kan göra med julskinkan som blivit över, så kika in då och få lite tips. Njut nu av julen på alla sätt ni kan. Kram Nadja

            

            

Måndag: Ugnspannkaka med grönsaker och skinka

Tisdag: Fisk med örter, gräslök och chili

Onsdag: Spagetti med supergod kasslersås

Torsdag: Kyckling med ajvar relishsås

Fredag: Grekisk fläskkarré med tzatziki

Lördag: Pepparbiff med rödvinssås och hasselbackspotatis

Söndag: Tacopizza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.