Middagsmeny 3/2019
2019/01/13
Denna helg har varit en slapp helg och jag har bara laddat batterierna. Veckan som var, var en hektisk vecka med mycket stress och långa arbetsdagar. Värsta (arbetsmässigt) veckan på hela året och jag är så glad att den är över. Jag jobbar som redovisningsekonom i vanliga fall och vi har precis haft ett bokslut och avslutat år 2018. Men nog om det, för nu blir det fokus på hälsa, äta bättre och motion. Här kommer nästa veckas middagsmeny som jag hoppas ni ska gilla. Ha en bra vecka! Nadja
Måndag: Pastawok med vitlökskyckling
Tisdag: Äggpanerad aubergine (vegetariskt)
Onsdag: Lövbiffswok Teriyaki ginger & sesami
Torsdag: Kålsoppa med köttfärs
Fredag: Fish Tacos
Lördag: Filé- och potatisgryta med piripiri
Söndag: Orientaliska färsspett
Föregående
Halloumigryta med röda linser
Nyare
2 kommentarer
Nadja
Hej Kristina
Tack för din återkoppling. Jag måste själv få prova din variant av Kålsoppan, det låter hur gott som helst.
Ha det gott.
Hälsningar Nadja
Kristina Andresen
Hej! ser ut att bli en matmässigt god vecka! Kålsoppan du ”bjuder på” gör jag en variant av. Tillsätter passerade eller finhackade tomater, vitlök och franska örtkryddor. Så gott att ha en värmande soppa ”på lut” efter att man vågat sej ut i det grå vintervädret. Ha en bra vecka!