Middagsmeny 3/2019

 

Denna helg har varit en slapp helg och jag har bara laddat batterierna. Veckan som var, var en hektisk vecka med mycket stress och långa arbetsdagar. Värsta (arbetsmässigt) veckan på hela året och jag är så glad att den är över. Jag jobbar som redovisningsekonom i vanliga fall och vi har precis haft ett bokslut och avslutat år 2018. Men nog om det, för nu blir det fokus på hälsa, äta bättre och motion. Här kommer nästa veckas middagsmeny som jag hoppas ni ska gilla. Ha en bra vecka! Nadja

Måndag: Pastawok med vitlökskyckling

Tisdag: Äggpanerad aubergine (vegetariskt)

Onsdag: Lövbiffswok Teriyaki ginger & sesami

Torsdag: Kålsoppa med köttfärs

Fredag: Fish Tacos

Lördag: Filé- och potatisgryta med piripiri

Söndag: Orientaliska färsspett

2 kommentarer

  • Nadja

    Hej Kristina
    Tack för din återkoppling. Jag måste själv få prova din variant av Kålsoppan, det låter hur gott som helst.
    Ha det gott.
    Hälsningar Nadja

     
  • Kristina Andresen

    Hej! ser ut att bli en matmässigt god vecka! Kålsoppan du ”bjuder på” gör jag en variant av. Tillsätter passerade eller finhackade tomater, vitlök och franska örtkryddor. Så gott att ha en värmande soppa ”på lut” efter att man vågat sej ut i det grå vintervädret. Ha en bra vecka!

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.