Middagsmeny 26/2018

 

Midsommar är över och nu försvinner den första skaran på semester och jag hoppas ni får det riktigt underbart. Själv så jobbar jag några veckor till. Jag kommer att fortsätta med våra middagsmenyer som vanligt hela sommaren lång. Så kika in lite då och då när du behöver inspiration eller tips, bloggen finns här dygnet runt för er. Kram Nadja

          

          

Måndag: Allroundmarinerade kycklingben (kan grillas)

Tisdag: Svamp- och purjolökspaj (vegetariskt)

Onsdag: Varmkorv med stuvad vitkål

Torsdag: Grillad kassler med potatispytt och aromsmör

Fredag: Kyckling i kryddig tomatsås

Lördag: Stekt lax med citronpeppar och kall sås

Söndag: Baconbiffar med couscoussallad (kan grillas)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.