Middagsmeny 25/2018
Då var det dags för en ny middagsmeny. Denna vecka så är det midsommarafton på fredag och troligtvis så äter vi alla något extra gott. Jag har lagt Fläskfilé Provencale som middag i menyn, för det blir säkert en av rätterna på midsommarbordet. På tisdag så kommer det ett inlägg med mååånga förslag på vad som kan serveras till midsommar. Allt från förrätter, pajer, varma rätter, efterrätter och självklart även sommarens bästa jordgubbstårta! Så glöm inte att kika in på tisdag. Ha en nu en superfin vecka med sol och värme. / Nadja
Måndag: Persiljebiffar med kokt potatis och gräddsås
Tisdag: Thai Beef Ginger & Lemongrass wok
Onsdag: Ugnsbakad torskrygg med senapstäcke
Torsdag: Currypilaff med kyckling
Fredag: Fläskfilé Provencale med färsk potatis
Lördag: Svampfyllda Quesadillas (vegetariskt)
Söndag: Goda pastastubbar
2 kommentarer
Nadja
Prova den gärna, du kommer inte ångra dig 🙂
/Hälsningar Nadja
Hemmarecept
Fläskfilén ser riktigt god ut!