Middagsmeny 25/2018

 

Då var det dags för en ny middagsmeny. Denna vecka så är det midsommarafton på fredag och troligtvis så äter vi alla något extra gott. Jag har lagt Fläskfilé Provencale som middag i menyn, för det blir säkert en av rätterna på midsommarbordet. På tisdag så kommer det ett inlägg med mååånga förslag på vad som kan serveras till midsommar. Allt från förrätter, pajer, varma rätter, efterrätter och självklart även sommarens bästa jordgubbstårta! Så glöm inte att kika in på tisdag. Ha en nu en superfin vecka med sol och värme. / Nadja

          

          

Måndag: Persiljebiffar med kokt potatis och gräddsås

Tisdag: Thai Beef Ginger & Lemongrass wok

Onsdag: Ugnsbakad torskrygg med senapstäcke

Torsdag: Currypilaff med kyckling

Fredag: Fläskfilé Provencale med färsk potatis

Lördag: Svampfyllda Quesadillas (vegetariskt)

Söndag: Goda pastastubbar

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.