Middagsmeny 16/2019
Ok, då är det snart påsk och det ska bli skönt att få några extra dagar ledigt. Det är så mycket jag vill göra men hinner inte. Men kanske nu när man får tre hela extra lediga dagar (jag har även tagit ledigt skärtorsdagen) så kanske man kan göra det och hinna njuta lite av ledigheten. Jag har redan planerat en påskmeny som jag vet är uppskattad, den kommer jag att lägga ut här på bloggen på tisdag, så titta förbi här och ta del av den. Sköt om er tills dess och njuta av söndagen så mycket ni kan. Nadja
Måndag: Kabanoss- och äggpanneröra
Tisdag: Pasta Carbonara leggera
Onsdag: Couscousröra med kycklingkorv
Torsdag: Ost- och tomatpaj (vegetariskt)
Fredag: Fiskgratäng med spenat och pinjenötter
Lördag: Provencalsk helgskinka
Söndag: Marinerade medaljonger med ugnsstekt potatis