Enkel potatissallad

 

Har du kvar julskinka men Jansson är slut? Då kan det vara gott med denna enkla potatissallad. Koka potatisen mjuk och därefter så skär du den i små bitar medan den fortfarande är någorlunda varm. Tillsätt direkt salt, lite peppar, röd lök och lite äppelcidervinäger. Allt efter tycke och smak. Det är ganska viktigt att göra detta medan potatisen fortfarande är varm, det för att den ska suga åt sig äppelcidervinägern. Denna sallad är mager och bra till kallskuret. Man kan lägga till även persilja eller annan ört för att förhöja smaken. Här har jag dekorerat fatet med lite gröna ärter och grönsallad.

DSC01268

ViktVäktarna

  • WW Points: räkna points för potatisen – resten är nollpointsmat

3 kommentarer

  • Fanny

    Hej hej!

    Jag gillar din blogg 🙂

    Håller på att göra en undersökning inom området mat och hälsa och skulle verkligen vilja att du besvarade några frågor? Det skulle betyda massor för mig!

    * 5 saker du alltid har i kylskåpet
    * 5 saker du alltid har i skafferiet
    * Dina 5 bästa hälsotips
    * Detta anser du om dieter (gärna exempel)
    * Detta är min hälsoteori
    * Top 5 hälsosamma livmedel

    Svara gärna i mitt sista inlägg på min blogg! 🙂

    Kram
    Fanny

    (är det verkligen gott med vinäger i potatisen?:) ska testas 🙂 )

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.