Crispy Chicken Wrap

 

Detta är ett superenkelt recept som många av er kanske redan har gjort. När dottern berättade att hon hade gjort detta till middag en kväll, så var jag inte sen att haka på. Jag tyckte det var gott, men framför allt väldigt smidigt och snabblagat. Medan kycklingen tillagas i ugnen så fixar du grönsaker som du vill ha…och bäst av allt är att det inte är så dyrt i points för oss ViktVäktare! Perfekt variation till fredagens tacomiddag, eller varför inte ta med en sådan här wrap under sommarens utflykter.

Till 4 wraps behöver du:

500 gram kycklingfilé

1 påse Santa Maria Spice Mix Crispy Chicken

1 msk rapsolja

4 tortillabröd, medium

isbergssallad

majs

paprika

tomat

gurka

gul / röd lök

1 dl Tacosås (valfri styrka)

Gör så här:

  1. Skär kycklingfilén i mindre bitar, försök skära så att alla bitar blir lika stora. Lägg det i en skål.
  2. Blanda ihop kyckling med 1 msk rapsolja och kryddpåsen. Blanda väl och lägg sedan bitarna på en bakpappersklädd plåt.
  3. Tillaga kycklingen enligt förpackningens anvisningar.
  4. Förbered under tiden alla grönsaker, skär allt i lagom stora munsbitar och lägg det på ett större fat.
  5. Fördela grönsakerna och de krispiga kycklingbitarna på varje tortillabröd och toppa det sedan med lite tacosås.
  6. Njut!

ViktVäktarna

  • 6 points per tortillabröd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.