Kycklingspett med grönsaker
2011/08/07
Idag är det en grå och regnig dag, lite muller hörs i bakgrunden och det känns passande. Efter att ha jobbat klart här på bloggen så blir det soffan och en bra bok tror jag. Dessa kycklingspett marinerade jag med färdigköpt marinad från Santa Maria. Kycklingspetten går bra att även grilla i ugnen om vädret är lika dåligt som idag. Variera grönsakerna efter tycke och smak, själv älskar jag lök och paprika på mina spett, ger mycket smak och är hur gott som helst. Trevlig söndag!
Du behöver detta till 4 portioner:
4-5 kycklingfiléer
1 påse Santa Maria kycklingmarinad
träspett
valfria grönsaker
Gör så här:
- Skär kycklingen i lika stora bitar (inte alltför stora) och lägg dem i en plastpåse.
- Häll i marinaden och låt marinera i minst 2 timmar. Vänd gärna påsen några gånger under tiden den marineras. Lägg träspetten i blöt under tiden.
- Skär dina grönsaker i lika stora bitar som kycklingen.
- Trä allt på spetten och grilla dem i ugn (225-250 grader) eller på ute grillen.
- Servera gärna en god sallad och tzatziki till.
ViktVäktarna
- WW Points: 0 points per portion
Föregående
4 kommentarer
Nadja
Tack Johanna, den är smartpointsberäknad men glömde ändra när jag gjorde copy/paste.
Johanna
Är inte denna smartpoints-beräknad eller är det bara felskrivet?
Mårtenssons kök
Gott med grillspett, alldeles för sällan vi har det här hemma.
Hoppas du haft en skön söndag i soffan:)
Linda - Cupcakefluffan
Så gott med kycklingspett