Veckans middagtips nr: 136
Denna vecka så har jag semester, superskönt att få koppla av bara så där. Nu hoppas jag på riktigt fint väder, så håll tummarna för mig.
I och med att sol och värme kommer, så kommer även tiden för glass. Att göra egen glass är inte så svårt men det tar tid. Och framför allt…den är så mycket godare än den köpta! I sidomenyn så finner ni lite tips på olika glassar och även en chokladsås som är så god! Testa den, ni kommer inte att ångra er. Ha nu en superfin vecka! Nadja
Veckans middagstips nr: 136
Måndag: Bifteki med vitlöksyoghurt
Tisdag: Korvstroganoff med texmex-smak
Onsdag: Vegetariska pastakuddar i tomatsås
Torsdag: Mexikansk kycklingpaj
Fredag: Couscoussallad med fläskytterfilé
Lördag: Stekt lax med citronpeppar
Söndag: Grillad kassler med potatispytt
Veckans söta: Fruktsallad
3 kommentarer
Nadja
Tack för tipset! Jag har funderat på att försöka göra yoghurtglass, nu har jag något att gå efter och tack för det!
susanne
Hej
Tack igen för middagstips!
Önskar dej en skön ledighet 🙂
Anonym
Egen glass är så gott! Men har man rätt recept går det snabbt! Mitt tips är att göra yoghurtglass, vispa bara 2 dl grädde med 1 dl strösocker, lägg i 2-3 dl naturell mild yoghurt ( beroende på hur mycket yoghurtsmak du gillar) och ev vanilj/frukt/bär/sylt. Kör direkt och ät direkt! Blir i min maskin klar på ca 10 minuter! 🙂 Men ät direkt och frys inte in, då försvinner fluffigheten.